Rusta ja Hong Kong: Aukioloajat, Tarjoukset ja Tavaratalot Suomessa

Rusta on suosittu tavaratalo Suomessa, joka tarjoaa laajan valikoiman kodin sisustustuotteita, huonekaluja, piha- ja puutarhatuotteita sekä monia muita tarvikkeita. Rusta Kuopio sijaitsee Leväsentie 2:ssa ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palveluita. Tässä artikkelissa esittelemme Rusta Kuopion aukioloajat sekä ajankohtaiset tarjoukset.

Aukioloajat

Päivä Aukioloajat
Maanantai 8:00 – 20:00
Tiistai 8:00 – 20:00
Keskiviikko 8:00 – 20:00
Torstai 8:00 – 20:00
Perjantai 8:00 – 20:00
Lauantai 9:00 – 18:00
Sunnuntai Suljettu

Tarjoukset

 • Elokuun tarjoukset:
  • Vesipistoolit -20%
  • Grillit ja tarvikkeet -15%
  • Sisustustyynyt -10%
 • Syyskuun tarjoukset:
  • Lehdet -30%
  • Ulkokalusteet -25%
  • Kangas- ja nahkasoffat -20%

Hong Kong Kaarina

Hong Kong on tunnettu tavarataloketju, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman työkaluja, kodin tarvikkeita, puutarhatarvikkeita ja paljon muuta. Hong Kong Kaarinan tavaratalo palvelee asiakkaitaan laadukkailla tuotteilla ja edullisilla hinnoilla. Tässä osiossa esittelemme Hong Kong Kaarinan aukioloajat.

Aukioloajat

Päivä Aukioloajat
Maanantai 8:00 – 20:00
Tiistai 8:00 – 20:00
Keskiviikko 8:00 – 20:00
Torstai 8:00 – 20:00
Perjantai 8:00 – 20:00
Lauantai 9:00 – 18:00
Sunnuntai Suljettu

Tarjoukset

 • Kesäkuun tarjoukset:
  • Grillit ja grillaustarvikkeet -20%
  • Puutarhakasvit -15%
  • Rakennustarvikkeet -10%
 • Heinäkuun tarjoukset:
  • Sisustusvalaisimet -30%
  • Kylpyhuonetuotteet -25%
  • Elektroniikka -20%

Ofte stillede spørgsmål

Mitkä ovat Rusta Kuopion aukioloajat?

Rusta Kuopio on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-20, lauantaisin klo 9-18 ja sunnuntaisin klo 12-18. Voit tarkistaa ajantasaiset aukioloajat Rusta Kuopion verkkosivuilta.

Mitkä ovat Rusta Kuopion tarjoukset tällä hetkellä?

Voit löytää ajankohtaiset tarjoukset Rusta Kuopion verkkosivuilta tai tarkistaa tarjouslehtisestä. Tarjoukset voivat vaihdella ja päivittyvät säännöllisesti, joten kannattaa käydä sivuilla usein.

Missä sijaitsee Rusta Kuopio?

Rusta Kuopio sijaitsee osoitteessa Leväsentie 2, Kuopio. Voit löytää tarkat ajo-ohjeet ja kartan Rusta Kuopion verkkosivuilta.

Mitkä ovat Hong Kong Kaarinan aukioloajat?

Hong Kong Kaarina on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-20, lauantaisin klo 9-18 ja sunnuntaisin klo 12-18. Tarkista ajantasaiset aukioloajat Hong Kong Kaarinan verkkosivuilta ennen vierailua.

Mitkä ovat www.hongkong.fi-sivuston aukioloajat?

Hong Kongin verkkosivusto, www.hongkong.fi, on käytettävissä ympäri vuorokauden. Voit selata tuotteita ja tehdä ostoksia milloin tahansa sopivaksi katsomallasi hetkellä.

Milloin Hong Kong Kuopio on avoinna?

Hong Kong Kuopio on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-20, lauantaisin klo 9-18 ja sunnuntaisin klo 12-18. Tarkista ajantasaiset aukioloajat Hong Kong Kuopion verkkosivuilta.

Missä on Hong Kong-tavaratalo, joka tarjoaa tarjouksia?

Hong Kong-tavaratalo, joka tarjoaa tarjouksia, voi sijaita eri kaupungeissa ympäri Suomea. Käy Hong Kongin verkkosivuilla tai tarkista paikalliset mainokset saadaksesi lisätietoja tarjouksista lähelläsi.

Mitkä ovat Hong Kongin tavaratalon tarjoukset tällä hetkellä?

Voit löytää ajankohtaiset tarjoukset Hong Kongin verkkosivuilta tai tarkistaa tarjouslehtisestä. Tarjoukset vaihtelevat säännöllisesti, joten kannattaa käydä sivuilla usein päivittyvien tarjousten löytämiseksi.

Missä on parhaimmat tarjoukset Hong Kong-tavaratalossa?

Parhaimmat tarjoukset Hong Kong-tavaratalossa vaihtelevat, ja niitä voi löytää eri osastoilta ja kategorioista. Kannattaa tutustua Hong Kongin verkkosivuihin tai käydä paikallisessa tavaratalossa löytääksesi parhaita tarjouksia.

Miten löydän tarjoukset Hong Kongin verkkosivustolta?

Voit löytää tarjoukset Hong Kongin verkkosivustolta avaamalla “Tarjoukset” -sivun tai etsimällä tarjouskategorioita tuotevalikoimasta. Hong Kongin verkkosivusto tarjoaa helpon tavan tutustua ajankohtaisiin tarjouksiin ja hyödyntää niihin liittyvät edut.

Artiklen Rusta ja Hong Kong: Aukioloajat, Tarjoukset ja Tavaratalot Suomessa har i gennemsnit fået 3.1 stjerner baseret på 12 anmeldelser