Power team

SPX Power Team – Osatek.fi

SPX Power Team – Osatek

Power team on vanha yritys U.S.A.:sta. Se on aloittanut vuonna 1912 Owatonna Tool Companyn nimellä. Autoteollisuuden kasvaessa se erikoistui hydrauliikkaan …

Power team on vanha yritys U.S.A.:sta. Se on aloittanut vuonna 1912 Owatonna Tool Companyn nimellä. Autoteollisuuden kasvaessa se erikoistui hydrauliikkaan ja muutti nimensä Power Teamiksi. Tänä päivänä SPX Power Team tekee laadukkaita hydraulisia työkaluja. Valikoimassa on sylintereitä ja pumppuja ja niiden lisävarusteita. Pumput toimivat joko käsin, paineilmalla, sähköllä tai polttoaineella. Sylintereitä on umpimäntäisiä, reikämäntäisiä, lukkokauluksella tai ilman, on teräksisiä ja alumiinisia, 5 tonnia nostavista, satoja tonneja nostaviin. Lisäksi Power Team tekee sekä manuaalisia, että hydraulisia ulosvetäjiä. Valikoimaan kuuluu myös erilaisia tunkkeja, korjaamopuristimia ja paljon muuta. SPX Bolting on osa samaa konsernia. Se on keskittynyt hydraulisiin momenttityökaluihin. Löydät SPX Boltingin esitteen momenttityökaluista.

Power Team käsipumput – Osatek.fi

Power Team käsipumput – Osatek

Power team käsipumppujen säiliö on suljettu, ei huohotusta, eikä öljyvuotoja. Täyttötulppa ja tiiviste toimivat ylipaineventtiilinä.

Power Team teräksiset käsipumput ovat kestäviä. Teräksisissä käsipumpuissa on kokometallinen pumppurunko ja säiliö. Ne takaavat kestävyyden ja luotettavuuden.

Power Team Pori Ry – Facebook

Power Team Pori Ry, Pori. 1 132 tykkäystä · 3 puhuu tästä · 909 oli täällä. Satakunnankatu 33-35 A, 3krs. 28130 Pori www.powerteampori.fi.

Power Team Pori Ry – Facebook

Power Team Pori Ry, Pori, Finland. 1131 likes · 3 talking about this · 912 were here. Satakunnankatu 33-35 A, 3krs. 28130 Pori www.powerteampori.fi.

Power Team | SPX FLOW

SPX FLOW brand Power Team specializes in high-pressure hydraulic technology. Through a broad range of leading-edge component parts, accessories and tools, …

powerteam

Ryhmämme kokoontuu joka perjantai klo 8.00 aamulla. Joko verkossa koronan takia, tai normaalisti Zilla ravintolassa tikkurilassa (Kielotie 14, 01300 Vantaa).

Power Team Pori ry (@powerteampori) • Instagram photos …

643 Followers, 228 Following, 100 Posts – See Instagram photos and videos from Power Team Pori ry (@powerteampori)

SPXFLOW Power Team Sylinterit – Talotekniikka ja teollisuus

SPXFLOW Power Team Sylinterit – Työkalut – Talotekniikka ja teollisuus

SPXFLOW Power Team -tuotevalikoimasta löytyy laadukkaat ja turvalliset korkeapainehydrauliset työkalut kuten pumput, sylinterit, ulosvetimet, …

Power Team Pori ry – Tyky-maksuvälineet

Power Team Pori ry. Satakunnankatu 33-35 a , 28130 Pori. Etusivu » Käyttöpaikat » Power Team Pori ry. Kartta. To navigate, press the arrow keys. BESbswy.

Keywords: power team