Power mining oy

Power Mining Oy

Kalliorakennustyöt vankalla ammattitaidolla. Power Mining Oy on tuore ja innovatiivinen yritys. Asiakkaan tarpeet huomioon ottaminen, joustavuus ja …

Teemme kalliorakennustyöt vankalla ammattitaidolla kaivoksissa ja infrakohteissa.

Power Mining Oy – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Power Mining Oy on perustettu vuonna 2014. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Kajaani, ja pääasiallinen toimiala Maanrakennus ja maansiirto.

Katso Finder.fi:stä yhtiön Power Mining Oy (2661858-9) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Power Mining Oy – Taloustiedot | Suomen Asiakastieto Oy

Yrityksen Power Mining Oy (2661858-9) liikevaihto oli 11,4 miljoonaa euroa 2022 ja työllisti 33 henkilöä. Liikevaihto nousi 90,9 %.

Power Mining Oy liikevaihto ja yritystiedot – Vainu.io

Power Mining Oy:n (Y-tunnus: 26618589) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 6,0 milj. €, liikevaihdon muutos 70,8 % ja henkilöstömäärä 23.

Power Mining Oy | Yritys- ja taloustiedot – Kauppalehti

Power Mining Oy | Yritys- ja taloustiedot | Kauppalehti

Power Mining Oy (2661858-9) on perustettu vuonna 2014 ja sen toimialana on Rakennuspaikan valmistelutyöt. Yrityksen viime tilikautena 09/2022, Power Mining …

Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen Power Mining Oy taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu!

Power Mining Oy | Yrityksen tiedot – Ilta-Sanomat

Yritys: Power Mining Oy, Kajaani – Katso yhteystiedot, taloustiedot sekä uutiset maksutta Taloussanomien yritystietopalvelusta.

Power Mining oy | Kajaani – Facebook

Power Mining oy · Page · Local business · Pohjoisrannantie 58, Kajaani, Finland · powermining.fi · Always open · Not yet rated (1 Review) · See More About Power …

Power Mining oy, Kajaani. 459 tykkäystä. Kaivos- ja Kalliorakentamista ammattitaidolla.

Keywords: power mining oy