Juhlatila nokia

Juhlatilat Nokialla mahdollistavat monimuotoisia juhlia ja …

Juhlatilat Nokialla mahdollistavat monimuotoisia juhlia ja kokouksia

Nokialta löytyy juhlatiloja niin häihin, kokouksiin kuin muihinkin kokoontumisiinkin. Valitse juhlaasi sopivin tila vuokrattavista tiloista.

Nokia ja lähialueet – Juhlat.net – Juhlatilat ja hääpaikat

Vuokratilat Nokialta juhliin, kokouksiin ja saunailtoihin

Meillä voit viettää ikimuistoiset häät ja juhlat vehreässä kartanomiljöössä tai urbaanissa tehdasympäristössä. Nokian monet juhlatilat tarjoavat upeat puitteet …

Nokialta löytyy monipuolisia juhla- ja kokoustiloja moneen tarkoitukseen. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse käyttötarkoitukseesi sopivin vuokratila.

Edullinen juhla- ja kokoustila Nokian keskustassa

Juhlatilat ja hääpaikat – Nokia ja lähialueet – Juhlat.net

Syötä uusi juhlatila Juhlat.net on yhteisön ylläpitämä juhlatilojen ja hääpaikkojen hakupalvelu, josta saat myös tilojen hintatiedot helposti vertailtavassa …

Kokous- ja juhlatila, Nokia – Kataja Kahvila-Konditoria

Juhla- ja kokoustila Nokian keskustassa | Edullinen päivävuokra!

Toimistomme yhteydessä Nokian keskustassa on avara ja valoisa kokous- ja juhlatila, jota vuokraamme edullisesti kokouksiin, perhejuhliin ja muistotilaisuuksiin.

Etsitkö kokous- tai juhlatilaa Nokian keskustasta? Vuoren Hautaustoimiston yhteydessä vuokrataan edullinen kokous- ja juhlatila (noin 50 hlö). Lue lisää!

Kokous- ja juhlatilat Nokia – Kokoustila.fi

Kokous- ja juhlatila, Nokia | Kataja Kahvila-Konditoria

Kataja Kahvilan tilat toimivat hyvin viihtyisänä kokous- ja juhlatilana. Kahvilan voi vuokrata iltaisin tai viikonloppuisin yksityistilaisuuksiin.

Kataja Kahvilan tilat toimivat hyvin viihtyisänä kokous- ja juhlatilana. Kahvilan voi vuokrata iltaisin tai viikonloppuisin yksityistilaisuuksiin. Kahvilassa on tilaa noin 45 henkilölle ja tiloihin on esteetön kulku. Kysy lisää.

taivalkunnanpirtti

Kokous- ja juhlatilat Nokia – Kokoustila.fi

Vuonna 2021 valmistunut tilava Rasti-Nokian kokoustila kokous- ja juhlatila jopa 60 henkilölle. Varaa. Lue lisää. Henkilökapasiteetti, 60 hlö.

Kokous- ja juhlatilat Nokia. Reaaliaikaiset hintatiedot ja varaustilateet. Online-varaus suoraan verkossa.

Tilavuokraus – Tehdassaari

taivalkunnanpirtti

Kuvaus: Taivalkunnan pirtti on avara juhlatila viiden kilometrin päässä Nokian keskustasta. Rakennuksessa on 120 m2 sali, jossa on tilaa noin 150 hengelle, …

Juhla- ja kokoustilat – Nokia River Golf

Tilavuokraus – Tehdassaari

JUHLATILA PUUSEPÄN-VERSTAASSA. Kaunis kaksikerroksinen punatiilirakennus Tehdassaaren itäosassa, aivan Nokianvirran vieressä, on Birger Federleyn vuonna …

Juhlatilat Nokia | MeetingPackage.com

Juhla- ja kokoustilat | Nokia River Golf

Nokia River Golfin Alastalon kartano keskellä maalaismaisemaa muuntautuu myös … Juhlatilamme on uudistettu 2022 ja 2019 juhlianne ja kokouksianne varten.

Juhlatilat Nokia | MeetingPackage.com

Vertaile hintoja ja varaa kokoustilat paikassa Nokia. Yli 250 000 kokoushuonetta globaalisti. Helppo lähettää kokouskysely, markkinoiden nopein vastausaika.

Keywords: juhlatila nokia, juhlatilat nokia